Zugraveli Lavabile Interioare  Timisoara 

In cazul in care planificati sa refaceți zugraveala din casa dumneavoastra, atunci va trebui sa luati in considerare mai mulți factori, primul si cel mai important este sa apelati la o firma specializata, cu experienta in domeniul amenajarilor interioare.

Firma noastra va poate asigura atat zugraveli interiore lavabile anti-bacteriene, anti-fungice , pe baza de latex cat si vopsitorii lavabile clasice  la cele mai inalte standarde .Punere in opera poate fi  mecanizata sau manuala, in functie de locul unde trebuie aplicate.Materialele folosite sunt calitativ bune , iar in fuctie de tipul lucrarii asiguram si anumite garantii.Puteti beneficia de anumite reduceri  pentru suprafete mai mari de 400 mp.

Zugraveli-Interioare-Timisoara Zugravirea / Rezugravirea imobilului  poate crea, într-adevar, mari schimbari in ceea ce priveste aspectul locuintei și al felului in care va simtiti in ea. Contactati-ne pentru detalii! Consultanta este gratuita!

Aplicare Lavabil Timisoara

Acest serviciu – Aplicare Lavabil – este parte componenta a serviciului de mai sus: “Zugraveli Interioare“. SC Fanatic Grup Construct S.R.L. va pune la dispoziție o echipa tehnica specializata in zugraveli , igienizari , astfel incat sa va realizati, cu minim de efort și rezultatele dorite, proiectul de amenajare.

aplicare-lavabil-timisoaraSuntem de aproape 6 ani in aceasta formula, avem in echipa noastra oameni cu o foarte mare experienta in domeniul zugravelilor.

 

Preturi incepand de la 4 lei/mp.

ZUGRAVELI INTERIORE MANUALE SI MECANIZATE
Call Now Button