In cazul in care doriti sa va reamenajati locuinta intr-un mod rustic si sunteti indecisi va recomandam placarea cu piatra decorativa naturala in corelare cu lemnul, foarte utilizata in ultima perioada atat de arhitecti cat si de constructori atat in amenajarile exterioare cat si in amenajarile interioare.

Stilul rustic, eleganta si originalitatea pietrei naturale sunt greu de surclasat, stiindu-se foarte bine ca orice lucrare de placare este unica si rareori tie dat sa vezi una asemanatoare.

Cu piatra naturala se pot placa pereti interiori, pereti exteriori, socluri, scari, fatade, garduri etc. insa din ea se pot executa si scari interioare din “lespezi de piatra”, cioplite  avand forme neregulate dar asezate intr-un mod deosebit , un produs de care suntem mandri si fericiti sa il promovam .

Cu o experienta in domeniul pavajelor si placarilor de peste 10 ani, executam lucrari de placare piatra naturala, ardezie multicolora, piatra decorativa, granit, marmura, pavari curti piatra cubica, piatra naturala, amenajari parcari, gradini.

Indiferent de dificultatea si de tipul lucrarii, amenajam, intr-un cadru rustic alcatuit din piatra si lemn, hanuri, restaurante, birouri, vile, pensiuni, hoteluri etc.

PLACARI CU PIATRA DECORATIVA TIMISOARA
Call Now Button