RIGIPS : este cel mai mare producător de sisteme de construcții pe bază de gips-carton și ipsosuri , parte a grupului francez Saint-Gobain   

GIPS-CARTON: este material pentru construcţii sub forma unei plăci din gips  cartonate pe exterior.

Structuri Gips-Carton

S.C. Fanatic Grup Construct S.R.L. executa cu o echipa de profesionisti structuri in vederea placarii cu gips-carton  in Timisoara si in intreg judetul. Printre lucrarile cu care va putem veni in ajutor se numara: tavane false , pereti despartitori simpli si dubli ,masti , forme , biblioteci din gips-carton.

Preturile pe care le practicam se pot vizualiza in sectiunea Preturi  , ele fiind accesibile si asigurand inalta calitate a lucrarilor executate.

Montaj tavan gips-carton Timisoara

Rolul unui tavan fals din gips-carton este pentru a reduce inaltimea incaperii ceea ce duce automat la reducerea consumului de caldura in cazul in care se executa izolatie termica sau pentru a ascunde un planseu defectuos fiind un cost destul de mic fata de alte interventii.

Unde puteti utiliza Gispul Carton?

Structurile din gips-carton pot fi folosite pentru compartimentari interioare , pentru mascari defectuoase de executie.Costurile sunt unele destul de mici iar rapiditatea cu care se executa orice fel de lucrare din gips-carton este una foarte mare fata de alte tipuri de materiale de constructii.

Avantajele Gips-Cartonului

Este un material ecologic datorita gipsului din compozitie nu degaja niciun fel de miros , permite peretilor sa respire, mentinand umiditatea din interiorul camerei in parametri optimi.Nu contine substante toxice.

Placile din gipscarton pot fi modelate in aproape orice forma dorita, obtinand interioare unice, iar taierea placilor se face foarte simplu, cu ajutorul unui cutter bine ascutit.Viteza de executie este mult mai mare.

Greutatea unui perete din gips carton este de aproape 10 ori mai mica (20-25 kg/mp) decat cea a unui perete masiv.

Dezavantajele Gips-Cartonului

Cel mai mare dezavantaj al placilor este fragilitatea. Din acest motiv nu este recomandat sa se agate obiecte grele si voluminoase pe tavanele si peretii realizati din gips carton. Din acelasi motiv si transportul placilor trebuie efectuat cu grija.Placile obisnuite gipscarton absorb rapid umezeala. Asadar, se recomanda ca dupa livrarea pe santier sa depozitam placile intr-un loc uscat, permitandu-le sa se usuce bine, inainte de a fi montate. Un alt dezavantaj al gips-cartonului este dat de faptul ca acesta nu tolereaza foarte bine temperaturile scazute. Din acest motiv este indicat ca montajul placilor sa se realizeze la temperaturi de cel putin 10 grade celsius.

MONTAJ “RIGIPS” TIMISOARA / STRUCTURI GIPS-CARTON
Call Now Button