Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor civile, si cu un management tanar, specializat in acest domeniu, am reusit sa realizam dealungul timpului mai multe lucrari reusind de fiecare data sa ne multumim clientela cu munca prestata. Avand in vedere experienta de care dam dovada, si vechimea in domeniu, calitatea este una garantata. Fiind intr-o continua dezvoltare, avand in plan largirea barierelor noastre, am reusit sa strangem mai multe echipe, unindu-le, formand una singura si concurand cu aceasta pe piata constructorilor.

Fiind in stransa colaborare cu mai multe multe birouri de arhitectura, reusim sa surprindem atat prin metodele cele mai moderne, cat si prin alte metode in functie de dorintele clientilor.

In cazul in care nu aveti idee despre cum ati dori constructia, noi venim in ajutorul dumneavoastra si cu proiectare ( elementele  de arhitectura cat si structura de rezistenta) la preturi accesibile.

DE RETINUT:    Noi nu suntem “MESERIASI”, noi suntem ingineri constructori si tratam lucrurile cu seriozitatea necesara.

Call Now Button